Bemutatkozás

Az Omszöv-Medic Kft, mint az 1952-ben alapított Orvosi Műszer Szövetkezet szakmai utóda azért alakult, hogy a fél évszázad alatt felhalmozódott orvostechnikai tudást, piaci információt realizálva korszerű, magas színvonalú orvosi műszerekkel lássa el az egészségügyet.

Cégünk elsősorban saját fejlesztésű termékeket gyárt, értékesít és szervizel. A nagy szakmai rutinnal és legújabb orvosszakmai, technikai ismeretekkel rendelkező szakembergárda az MSZ EN ISO 9001 és MSZ EN ISO 13485 minőségirányítási rendszerben dolgozik. Termékeink magas szintű minőségét a CE jelzet tanúsítja.

Vevőszolgálatunk és saját gyári szervizünk biztosítja ügyfélkörünk számára a minél teljesebb körű kiszolgálást és a működési biztonságot. Szerviztevékenységünk lefedi a garanciális és garanciaidőn túli javításokat, valamint az igény szerint köthető szerződéses karbantartásokat és eseti szervizszolgálásokat.

Termékeink folyamatos megújítása, korszerűsítése az új orvosi kutatások és eljárások szerint történik.

Az egészségügy minden szintjén megtalálhatók partnereink. Számos az alapellátást biztosító intézményt, ill. turisztikai-gyógyidegenforgalmi létesítményt szereltünk fel orvostechnológiával, úgymint:

Rendelőintézeteket
Kórházakat, klinikákat
Gyógyszálló hálózatokat
Gyógy- és wellnessfürdőket
Rekreációs központokat
Rehabilitációs központokat
Szanatóriumokat
Magánfinanszírozású projekteket stb.

Cégünk nagy hangsúlyt helyez a fizio- illetve hidroterápiás készülékek fejlesztésére, melyeket előszeretettel alkalmaznak gyógyászati, wellness, valamint rehabilitációs célokra egyaránt.

Tevékenyen részt veszünk a hazai gyógy-idegenforgalmi projektek megvalósításában. Az ehhez kapcsolódó beruházásoknál vállaljuk komplett kezelőhelységek, gyógyászati egységek műszerparkjának szállítását és telepítését, ill. az ezzel összefüggő installációs tervek elkészítését.